Elazığ Fem Dershanesi Öğrencileri YGS'de Ilk 100'e Girdi

Elazığ Fem Dershanesi öğrencilerinden Ezgi Sena Gül ve Muhammet Şakirt Çalta YGS'de Türkiye’de ilk yüz...

Elazığ Fem Dershanesi öğrencilerinden Ezgi Sena Gül ve Muhammet Şakirt Çalta YGS'de Türkiye’de ilk yüz arasına girdi.

Elazığ Kaya Karakaya Fen Lisesi, Fem Dershanesi öğrencileri Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) dereceye girdi. Ezgi Sena Gül Türkiye 26.'sı Elazığ birincisi, Muhammet Şakirt Çalta Türkiye 89.'su Elazığ 2.'si, Ayşe Berilgen ise Türkiye 180.'si Elazığ 3.'sü oldu.

Türkiye 26.'sı Elazığ birincisi Ezgi Sena Gül, Kaya Karakaya Fen Lisesi'nde okuduğunu ve Fem Dershanesi'ne gittiğini belirterek, "Çalışma ortamımız çok iyiydi, bununla birlikte rehberlik sistemimiz de gayet iyiydi." dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye 89.'su Elazığ 2.'si Muhammet Şakirt Çalta, başarısından dolayı okul ve dershane öğretmenleri ile annesi ve babasına teşekkür etti. Başarının düzenli bir şekilde çalışma ile olacağına değinen Çalta, "15 kişilik bir gruptuk. Bu gruptakiler ilk yüze girebilecek kapasitede idi, fakat bize nasip oldu." ifadesini kullandı.

Türkiye 180.'si Elazığ 3.'sü Ayşe Berilgen başta ailesi, Kaya Karakaya Fen Lisesi ve Fem Dershanesi'ne teşekkür etti. Bergilgen, başarısında düzenli çalışma ve rehber hocalarının çok etkisinin olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: