"Elazığ Fotoğraf Festivali Projesi"

Elazığ Fotoğraf Festivali Projesi'nin yurt dışı tanıtım etabı toplantısı yapıldı.

Elazığ Fotoğraf Festivali Projesi'nin yurt dışı tanıtım etabı toplantısı yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Elazığ Valiliği himayesinde Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Fırat Üniversitesi, İl Özel İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında düzenlenen, Fırat Kalkınma Ajansı tarafından da desteklenen Elazığ Fotoğraf Festivali'nin yurt dışı tanıtım etabı toplantısının Akgün Otel'de yapıldığı belirtildi.

Toplantıda, proje hakkında değerlendirme yapan Elazığ Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Selahattin Yazar, 1 yıl boyunca devam edecek proje kapsamında elde edilen fotoğraflarla Elazığ tanıtımına katkı sağlanacağını, 2 bin adet adet prestij albümü, 2 bin adet tematik albümü, 7 bin 500 adet de posterin oluşturulmasının amaçlandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Yazar, proje kapsamında değişik ülkelerden gelen 7 fotoğraf sanatçısının da 3 gün boyunca Elazığ'da çekecekleri fotoğraflarla projede yer alacaklarını, böylece Elazığ'ın turistik değerlerinin nitelikli fotoğraflarla yurt içinde ve yurt dışında tanıtılmasını sağlanacağını ifade etti.

Fotoğraf sanatçısı Gregory Dziedzic ise Elazığ'da bulunmaktan ve proje kapsamında Elazığ'ı objektiflere yansıtacak olmaktan mutlu olduklarını kaydetti.

Toplantıda daha sonra Elazığ konulu resimlerden oluşan slayt gösterisi yapıldı.

Toplantıya Vali Muammer Erol ile davetliler katıldı.

Muhabir: Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: