Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden Anlamlı Ziyaret

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü, "Dünya Yaşlılar Haftası" olması nedeniyle Gazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamasında; "Tüm dünyada her yıl 18–24 Mart tarihleri arası “Dünya Yaşlılar Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Bu hafta, yaşlıların toplumdaki yeri ve önemini bir kere daha hatırlayarak, onları sadece yılın bir günü veya bir haftası değil, onların toplumumuza sağladıkları katkılarla her zaman hatırlanmaları gerektiğinin daha önemle vurgulanması için ilan edilen önemli bir haftadır.

Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak hepimizin öncelikli görevleri arasındadır. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacaktır."

Reklam
Reklam

Bu kapsamda Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesi tarafından organize edilen Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Şube Müdürü Dr. İbrahim Makinist ve şube çalışanları Gazi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon merkezini ziyaret etti.

Ziyarette, huzur evi sakinleri ile güzel bir zaman geçirildi. Yalnız olmadıklarını hissetmeleri ve devletimizin her zaman kendileri ile birlikte olduğunun farkındalığının artması amaçlandı.

Huzur evi sakinleri tarafından hazırlanan el işleri sergisi gezildi.

Ziyaret sonunda huzur evinde kalan yaşlılara çiçek dağıtılıp, çikolata ikram edildi.

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz