Elazığ Hedefspor 18 - Tarsus G.B 0

Elazığ’ın Bayan futbol takımı Hedefspor sezona fırtına gibi başladı. deplasmanda Tarsus G.B sporu 18-0 mağlup yendi.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 6. Grupta mücadele eden Elazığ Hedefspor, sezona adeta gol yağmuruyla başladı.

Kırmızı Beyazlılar, ligin ilk haftasında bugün deplasmanda konuk olduğu Tarsus Gençlerbirliği’ne adeta gol oldu yağdı.

Hedefspor, Mersin temsilcisine tam 18 gol attı.

Bugün saat 13:30’da Yunus Emre Stadyumunda oynana karşılaşmada Hedefspor’un gollerini 15, 27, 30, 35, 42, 62, 65. Dakikalarlarda Merve, 1, 40, 47, 60, 74. Dakikalarda Burçin, 16,25,70. Dakikalarda Aslı, 10 ve 52. Dakikalarda Betül ve Seda ise 8. Dakikada attı.

Reklam
Reklam

Rakibini 18-0 mağlup eden Elazığ hedefspor, böylelikle yeni sezonun ilk 3 puanını aldı. Elazığ temsilcisi Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 6. Grubunda gelecek haftayı bay geçecek olurken, ligin 2. Haftasında 18 Kasım Pazar günü, Kızıltepe Belediyespor’u konuk edecek.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Elazığ Hedefspor İdari İşler Sorumlusu Fatih Ahmet Çakar, "Kızları yürekten tebrik ederim, tüm hemşerilerimizi 18 kasımda oynayacağımız Mardin Kızıltepe maçına davet ediyorum. Bu galibiyeti, bize araç konusunda yardımlarını esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Selmanoğlu'na hediye ediyoruz. Aldığımız 3 puanı da deplasmana giderek konaklama ve yemek ücretleri konusunda yardımlarını esirgemeyen Köprücü İnşaat -Yapı ve Dekorasyon firmasının kıymetli Genel Koordinatörü Erdal Köprücü'ye armağan etmek istiyorum.

Çakar; artık Elazığlıların 2. ligde mücadele eden bir bayan futbol takımlarının olduğunu ve hedeflerinin de play-off oynamak olduğunu tüm hemşerilerimizin de bilmesi gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: