Elazığ Hedefspor Play Off'da

Elazığ Hedefspor Tff ve AFDK'ya yapmış oldukları itiraz neticesinde açıklanan karar sonunda birici lig için play-off oynamaya hak kazandı

Hatırlandığı üzere 18.11.2012 tarihinde Elazığ da oynanan Tff 2.ligi 6.grup 3.hafta mücadelesinde Elazığ hedefspor – Mardin Kızıltepe belediyespor mücadelesinde Mardin temsilcisi kaçak oyuncu oynatmış ve bu olayı anlayan hedefspor yönetimi Tff ve AFDK’nın yolunu tutmuştu. Ve işte hedefsporun yüzünü güldüren o kararlar açıklandı.

AFDK Kararları - 21.02.2013

2- Ezgi BELGE ( Kızıltepe Bld.spor fut.) 18.11.2012 tarihinde oynanan Elazığ Hedefspor- Kızıltepe Bld.spor Kadınlar 2.Lig müsabakasında başka bir futbolcu yerine oynaması nedeniyle takdiren 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine (tedbir tarihi 13.02.2013)

Reklam
Reklam

3- Aziz AKTAŞ ( Kızıltepe Bld.spor idr.) 18.11.2012 tarihinde oynanan Elazığ Hedefspor- Kızıltepe Bld.spor Kadınlar 2.Lig müsabakasında farklı bir futbolcuyu oynatması nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti cezası verilmesine (tedbir tarihi 13.02.2013)

4- Kızıltepe Bld.spor kulübü hakkında; 18.11.2012 tarihinde oynanan Elazığ Hedefspor- Kızıltepe Bld.spor Kadınlar 2.Lig müsabakasında başkasının lisansı ile futbolcunun müsabakaya katılmasını temin edilerek talimatlara aykırı davranışta bulunmaktan (3-0) hükmen mağlup sayılmasına

Kararları verilmesi hedefsporun ve Elazığ’ın yüzünü bir kez daha ak çıkarttı.

İki takımında play off için kıran kırana mücade verirken Mardin temsilcisi, Elazığ hedefsporun 2 puan önünde yarışı Gaziantep fıstıkspor ardından ikinci sırada tamamladı gözüküyordu. Açıklanan bu kararlarla birlikte ligin sıralaması değişti ve oluşan son tabloda ikinci sırada ki gerçek yerini geri alan Elazığ hedefspor birici lig için play-off’ların yolunu tuttu.

Kadınlar 2. Ligi Play-off kuraları 25 Şubat'ta çekilecek

Reklam
Reklam

2012-2013 sezonu Kadınlar 2. Ligi Play-off 1. Tur kuraları 25 Şubat Pazartesi günü Orhan Saka Amatörler Evi'nde çekilecek. Saat 14.00'te başlayacak kura çekimine TFF yetkileri ile gruplarını 1. ve 2. sırada bitiren kulüplerin temsilcileri katılacak.

Kura çekimi sonunda belirlenecek maçlar, 2-3 Mart 2013 tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre TFF tarafından belirlenecek tarafsız sahalarda oynanacak.

Bu gelişmeler hakkında basına konuşan Elazığ Hedefspor kulübü kurucusu ve yöneticisi F.Ahmet ÇAKAR;

“Uzun zamandır gündemimizde bu konu vardı. Gece gündüz demeden açıklanacak olan kararı bekliyorduk ve sonunda açıklandı. Elazığ’ımızın ve kulübümüzün gözü aydın. Futbolda adalet bir kez daha yerini buldu ve takımımız play-off’lar da. Zaten tersi bir durum da söz konusu olamazdı. Kızıltepesporun kaçak oyuncu oynatması tamamen bir skandaldı ve aldıkları cezalar umarım bu tür takımlara örnek olur. Alnımız ak bir şekilde hak ettiğimiz gibi play-off’lardayız. Kura çekimine kulüp başkanımız Alaattin ÇİMEN katılacak. Umarım play-offlar dan başarılı sonuçlarla ayrılıp seneye bu güzel şehrimizi kadınlar süper liginde temsil etme şerefine sahip oluruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: