Elazığ Hedefspor Play-offlarda

2012-2013 sezonu Kadınlar 2. Ligi Play-Off 1. Tur Maçları’nda Elazığ’ı temsil edecek Hedefspor Bayan Futbol...

2012-2013 sezonu Kadınlar 2. Ligi Play-Off 1. Tur Maçları’nda Elazığ’ı temsil edecek Hedefspor Bayan Futbol Takımı’nın Play-Off’taki ilk rakibi belli oldu.

Sezonun 3. haftası’nda Elazığ’da oynanan Mardin Kızıltepe Belediyespor maçında rakip takımın sahte oyuncu oynattığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran ve haklı çıkarak Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun aldığı karar sonucu Mardin temsilcisinin yerine play-offa yükselen kırmızı-beyazlı takımın çekilen kura sonucunda play-off grubunun ilk karşılaşmasında Adana Akdeniz Demirspor’la eşleşti.

Reklam
Reklam

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Elazığ Hedefspor İdari İşler Sorumlusu Fatih Ahmet Çakar, çok zorlu bir kura çektiklerini; ancak Elazığ’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Play-off maçlarında oyuncularına inandığının altını çizen Çakar, play-offdan başarılı sonuçlarla ayrılıp yeni sezonda Elazığ'ı Kadınlar Süper Ligi’nde temsil edeceklerini sözlerine ekledi.

Takım kaptanı Ümran Karacaoğlu ise yaptığı değerlendirmede, play-offda iddialı olduklarını ifade ederek, “Zor bir kura çektik. Ama inşallah bu turu geçip Elazığ’ın adını duyurmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: