Elazığ Hedefspor'da Transfer

İzmir Konak Belediyespor'da forma giyen Yağmur Bor ile anlaşma sağlandı.

Geçtiğimiz sezon Elazığda kurulan Hedefspor Bayan Futbol takımı, yeni sezon için kolları sıvadı. Kırmızı-Beyazlı kulüp yürüttüğü transfer çalışmaları kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar 1. Lig takımlarından İzmir Konak Belediyespordan Yağmur Bor`laher konuda anlaşma sağladı.

Elazığ Hedefspor, yeni sezon için kolları sıvadı

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz sezon kurulan ve Elazığ tarihinde ilk bayan futbol kulübü olan Hedefspor, ilk transferini gerçekleştirmek üzere.

Geride bıraktığımız sezonda bayanlar 2. ligde yeni takımı olmasına rağmen aldığı sonuçlarla kamuoyu tarafından beğeni toplayan Kırmızı-Beyazlılar yürüttükleri transfer görüşmeleri kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu Bayanlar 1. Lig takımlarından İzmir Konak Belediyespor’dan Yağmur Bor’la her konuda anlaşmaya vardı.

1995 doğumlu Elazığlı Yağmur Bor, Orta sahanın sağında görev yapıyor.

Transfere ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Elazığ Hedefspor Kulübü Antrenörü Fatih Ahmet Çakar, yeni sezonda farklı bir Hedefspor taraftarlara izlettireceklerini ve bu kapsamda ilk olarak Yağmur Bor’la anlaştıklarını söyledi.

Çakar, Yağmur Bor'un kulübüyle görüştükten sonra lisans işlemlerini başlatacaklarını ifade ederken, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve çok önemli futbolcuları bünyelerine katacaklarını ifade etti.

Elazığ Hedefspor’un her konuda anlaşmaya vardığı Yağmur Bor ise, memleketine gelmekten dolayı mutlu olduğunu ve Elazığ Hedefspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi. Başarılı futbolcu, transferinde emeği geçen Fatih Ahmet Çakar’a da teşekkür ederken ve yeni sezonda Hedefspor’un adından sıkça söz edileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: