Elazığ Hedefspor'da Transfer

Önümüzdeki sezon TFF Kadınlar 2. Ligi 6. Grupta mücadele edecek Elazığ Hedefspor, transfer çalışmalarına hız verdi.

Kırmızı-Beyazlılar, Orduspor’da forma giyen Aslı Ağca’yı kadrosuna kattı.

Gelecek sezon için Play-off gruplarına katılmayı hedef koyan Elazığ Hedefspor, bu kapsamda yürttüğü transfer çalışmaları kapsamında 19 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşma sağladı.

Sağ bek ve sağ açık mevkiilerinde forma giyen Aslı Ağca, 2008 yılında futbola Ordu Altaş Soya Spor’da başladı.

Başarılı futbolcu 2008-2009, 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında Altaş Soya Spor formasını giyerken, geçtiğimiz sezon ise Orduspor’a transfer oldu.

Reklam
Reklam

Aslı Ağca, 2009-2010 sezonunda iki gol ve 2010-2011 sezonunda ise 5 gol kaydetti.

Elazığ Hedefspor Kulübü İdari İşler Sorumlusu Fatih Ahmet Çakar transfere ilişkin yaptığı açıklamada, çok önemli bir trasfer gerçekleştirdiklerini söyleyerek şu ifadelere yer verdi. Çakar, Elazığ Hedefspor olarak bu sene belirlediğimiz Play-off hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son oalrak Orduspor’da Aslı Ağca gibi önemli bir futbolcuyu bünyemize kattık. Maddi anlamda zor durumda olmamamıza rağmen elimizden geldiğince iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Sonuçta bir hedef belirledik. Bu hedefimizi gerçekleştirmek adına transferlerimiz devam edecek dedi.

Kulübün sorunlarına değinen Çakar, daha öncede belirttiğim gibi söz var icraat yok. Kulüp açıp kapatmak kolay. Önemli olan yaptığınız bir işte başarılı olabilmek. İşte görüyorsunuz, şehrimizde alt yapı olmadığı için dışarıdan futbolcu getirmek durumunda kalıyoruz. Neden kendi şehrimizden, kendi özkaynağımızdan yetişen futbolcularla yola devam etmeyelim. Fakat ne yazık ki henüz Elazığ’da böyle bir alt yapı oluşmadı. Destek konusuna gelince. Gerçekten maddi sıkıntıların boyutu aştı. Deplasmanlı bir ligde kulüp yönetmek çok zor. Sponsor desteğimiz yok. Her gittiğimiz görüştüğümüz kişiler sadece söz veriyor. Fakat söylediğim gibi icraat yok. Geri dönüş yok. Görüştüğümüz kişiler forma yaptıralım diyorlar. Forma yaptırmakla bu işler olmaz. Bizim teklifimiz, yıllık giderlerimizi karşılayacak bir sponsor firma ile anlaşıp takımımızın ismini değiştirip, yine aynı zamanda forma reklamı, göğüs reklamı gibi bir çok konuda yenilikler yapmayı planlıyoruz. Fakat bunu anlatırken ya biz anlatmakta zorluk çekiyoruz yada bzi anlamıyorlar ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Fatih Ahmet Çakar son olarak, maddi sorunlarla birlikte belirlediğimiz hedef doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. İnşallah başarılı sonuçlarla Elazığ’ı mahcup etmeyiz diyerek sözlerini noktaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: