Elazığ MHP Merkez İlçe’de devir teslim

MHP Elazığ Merkezi ilçe de geçen hafta yapılan kongrenin ardından başkan seçilen Mevlüt Or görevi resmen teslim aldı.

MHP Elazığ Merkezi ilçe de geçen hafta yapılan kongrenin ardından başkan seçilen Mevlüt Or görevi resmen teslim aldı.

Elazığ MHP Merkez ilçe başkanlığının geçtiğimiz Pazar günü yapılan kongre sonucunda Merkez ilçe başkanı seçilen Mevlüt Or, MHP il başkanı Oğuzhan Demir’den görevi devraldı.

Parti Binasında yapılan devir teslim töreninde bir konuşma yapan yeni başkan Mevlüt Or” Seçim işleri geride kalmıştır. Bugün çalışma zamanıdır. Yarından başlamak üzere MHP’nin Elazığ ilinde başarılı olması için gerekli tüm tedbirler alınıp çalışmalara başlanacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Or Konuşmasına şu şekilde devam etti; “MHP 11. Büyük kurultayına hazırlanmaktadır. Bu kapsamda da ilimizde ilçe kongreleri yapılmaktadır. 4 ocak 2015 tarihinde yapılan merkez ilçe kongresinde birbirinden değerli arkadaşlarımız ilçe başkan adayı olmuştur. Yapılan seçim sonucunda partililerimizin teveccühü ile ilçe başkanı seçildim. Bu bir bayrak değişimidir seçimin kaybedeni yoktur.

Ülkemiz ve şehrimiz çok ağır ve tarihi sorunlarla karşı karşıyadır. Bu günden sonra partimizi ilimizde ve ülkemizde en üst yerlere taşımak için canla başla çalışacağız. Türk milletinin sorunlarını çözmek, milleti rahatlatmak için gecemizi gündüzümüze katacağız.

Birliğe beraberliğe ve kardeşliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız vardır. Ben bu güne kadar camiamıza hizmet edip bu yapıya bir taş koyan herkese, görevi devraldığımız ilçe teşkilatımıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

Seçim işleri geride kalmıştır. Bugün çalışma zamanıdır. Yarından başlamak üzere MHP’nin Elazığ ilinde başarılı olması için gerekli tüm tedbirler alınıp çalışmalara başlanacaktır.

Reklam
Reklam

Bizi bu göreve layık gören tüm partililerimize, camiamıza teşekkürü borç biliyorum. Huzurlarınızda bu iltifata, aldığımız görevin sorumluluğuna ve Türk-İslam davasına layık olarak çalışacağımıza şahsım ve yönetimim adına söz veriyorum”

Devir teslim töreninde eski merkez ilçe başkanı Av.A.Vahap Erdemin katılmaması gözlerden kaçmadı.

Ajans23 / A.AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: