Elazığ Özel Yavuz Selim Koleji, Sağlık Meslek Lisesi Ile Bölgeye Hizmet Verecek

Elazığ Özel Yavuz elim Koleji bünyesinde açacağı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile şehre ve bölge...

Elazığ Özel Yavuz elim Koleji bünyesinde açacağı Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile şehre ve bölge illere hizmet sunacak.

Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Elazığ Özel Yavuz Selim Koleji Müdürü Cemal Gürer, Yavuz Selim Eğitim Kurumları olarak Elazığ’ın eğitimine katkıda bulunduklarını kaydetti.

Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bünyesinde 240 kontenjanlı (ATT)acil tıp teknisyenliği ve hemşirelik bölümü ile yeni yıla eğitim ve öğretimle başlayacaklarını vurgulayan Gürer, bakanlıktan izin belge işlemlerini tamamladıklarını; Tunceli, Bitlis, Muş, Bingöl çevre il ve ilçelerden birçok öğrenciye hizmet ettiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Elazığ Özel Yavuz Selim Kolejini Ziyaret eden AK Parti Milletvekili Şuay Alpay da, şehirde kurulacak olan bölge hastanesi için böyle okulların açılmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: