Elazığ Şehir Tiyatrosu kuruldu

Eğitim 2023 Derneğinin yan kuruluşu olan, Elazığ Şehir Tiyatrosu, Eğitimci Metin Akgün Başkanlığı’nda faaliyetlerine başladı.

Henüz yeni bir oluşum içerisinde olan Şehir tiyatrosu Ramazan Ayı sonrasında aktif olarak faaliyetlerine başlayacağı öğrenildi.

Eğitim 2023 derneğinin bir kuruluşu olan Elazığ Şehir Tiyatrosu Başkanı Eğitimci yazar Metin Akgün Konuyla ilgili yaptığı açıklamada unutulmaya yüz tutmuş Elazığ Kültürünü yeniden canlandırmak ve Gençliği bu organizasyon içersinde eğiterek hem Elazığ Kültürünü hem de Elazığ gençliğinin sesini tüm Türkiye’de duyurmak için dev projeler ve organizasyonlara imza atmayı hedeflediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Başkan Akgün, tiyatroya ilgisi olan geç yetenekleri kendilerine katılmaları için çağrıda bulunarak, Elazığ’a ve Elazığ Gençliğine sahip çıkmanın yolu kültürümüzü yaşatmaktan geçtiğini vurguladı.

Elazığ Valisi Muammer Erol’u Makamında ziyaret eden Dernek Başkanı Metin Akgün, Elazığ Şehir Tiyatrosu’nun yönetmenliğini üstlenen Yunus OR, Elazığ Şehir Tiyatrosu senaristi Oğuzhan Münir GEVER ve beraberindeki heyet, derneğin çalışmalarıyla ve faaliyetleriyle ilgili Vali Erol’u bilgilendirdiler.

Ajans23/Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: