Elazığ Talebe Birliğin'den Yılbaşı Protestosu

Milli Türk Talebe Birliği yılbaşı kutlamalarını ve kutlayanları protesto etti.

Yılbaşı kutlamaları sebebiyle Milli Türk Talebe Birliği Elazığ Şube Başkanlığı yılbaşı kutlamaları ve kutlayanları protesto etti.Bugün Elazığ PTT meydanında bir basın açıklaması yapan Milli Türk Talebe Birliği Elazığ Şube Başkanı Halil Kula yılbaşı kutlamak sadece Hıristiyan adeti olduğunu ve bu sıkıntının çözümüne öneri sunmak için burda olduklarını belirtti.

Kula konuşmasına şöyle devam etti;

“Normalde diğer günlerden hiçbir farkı olmayan yılbaşı, sadece miladi takvimde bir yılın bitip başka bir yılın bitip başak bir yılın başladığı gündür.İnsanların bu günde normalde yapmadıkları eğlenceleri yapmalarının nedeni milli ve manevi değerlerinden uzaklaşmış olmasıdır.Unutulmamalıdır ki kalpler çılgınca eğlencelerle değil ancak Allah’ı anmakla tatmin olur.Bedeli ne olursa olsun Müslümanca yaşamanın haysiyetine talibiz.Müslümanca yaşamanın tek yolu ise, dinimizin kutsal kitabı olan Kuran’ı anlamakdan geçer” diyerek sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: