Elazığ TSO Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısını Yaptı

11 Mayıs 2013 tarihinde başlayan Elazığ TSO seçim süreci tamamlanarak ilk Meclis Toplantısı geniş bir katılımla yapıldı.

Meclis Başkanlık Divanı seçimlerinin yapıldığı ilk toplantıda Meclis Başkanlığı’na A.Hamit Kaya, Başkan Yardımcılıklarına İhsan Çalışkan ile Mustafa Tunç seçildiler. Meclis Katip Üyeliği’ne ise Mesut Sağlampınar seçildi.

Yapılan seçimlerin ardından bir değerlendirme yapan Meclis Başkanı A.Hamit Kaya, 93 yıldan beri devam eden bayrak yarışının kendileriyle devam edeceğini ifade ederek, amaçlarının tüm meclis üyeleriyle uyum içerisinde Elazığ’a ve ticaret camiasına hizmet olduğunu açıkladı.

Kaya yaptığı konuşmada; “Ticaret ve Sanayi Odamızın yeni dönem ilk Meclis Toplantısının açılışını yaparken hepinize en derin saygılarımı sunuyorum.

Reklam
Reklam

Malumunuz olduğu üzere uzun bir seçim döneminin ardından Odamızda seçimler tamamlanmış ve üyelerimizin teveccühü ile 14 Meslek Grubumuz belirlenmiştir. Yapılan seçimlerin bugün itibarı ile kaybedeni ve kazananı olmayıp, bir hizmet ve bayrak yarışı yaşanan Odamızda yeni bir dönem başlamıştır.

Öncelikle burada, seçimler sonrasında Odamız kurullarında yer alan tüm arkadaşlarımızı ve tüm Meclis Üyelerimizi kutluyor, yeni dönemde, ilimize ve üyelerimize hayırlı hizmetler yapılmasını temenni ediyor, seçimlerin tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Seçim sürecinde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nı yönetmeye talip olan üç ayrı liste bugün Odamız Meclisi altında temsil edilmektedir. Buda neredeyse seçimlerde oy kullanan tüm üyelerimizin temsili anlamına gelmektedir. Son derece demokratik ve temsil noktasında örnek olan Meclisimizin şimdi el ele vererek hizmet üretme zamanıdır. 93 yıllık bir geçmişi ve birikimi olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda görev yapmış olanları saygı ve minnet ile bir kez daha anıyorum. Camiamıza hizmet etmiş ve halen hayatta olanların da bilgi ve tecrübelerinden her zaman istifade edeceğimizi belirtmek istiyorum. Sözlerimin başında ifade ettiğim gibi artık camiamız bizlerden hizmet beklemektedir. Bu nedenle, Yönetim Kurulumuz başta olmak üzere, diğer kurullarımız ve Odamız çalışanları ile mesai kavramından uzak bir şekilde, yeni dönemi en iyi şekilde değerlendirerek, devraldığımız bayrağı bir adım öteye taşımanın gayretinde olacağız.

Reklam
Reklam

Bu nedenle, 14 Meslek Grubunu temsil eden tüm Meclis Üyelerimizin, Meslek Komitesi Üyeleriyle birlikte ivedi olarak bir çalışma başlatmasını ve bir sonraki Meclis Toplantısının gündemini oluşturmak üzere Sektörlerin sorunları, çözüm önerileri ve beklentilerin neler olduğu hususunda siz değerli arkadaşlarımızın raporlarını bekliyoruz.

Raporların oluşturulması ve hazırlanması noktasında Odamız Genel Sekreterliği ile müşterek hareket edilmesi çalışmayı hızlandıracaktır. Bu vesile, ile sizleri bir kez daha kutluyor, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Şekerdağ’dan birlik mesajı…

Meclis Toplantısında bir konuşma yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ’da tüm meclis üyelerine başarılar dileyerek, yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde hizmet verileceğinin altını çizdi. Başkan Şekerdağ, Elazığ’ın kalkınma ve gelişmede hak ettiği yere gelmesinde Elazığ TSO’nun çok önemli bir görevi olduğunun altını çizerek, arz ve talep makamı olan Odanın bu görevini bu dönemde de layığı ile yerine getireceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Hesapları İnceleme Komisyonu Üyeleri Belirlendi…

Elazığ TSO 2013 ilk Meclis Toplantısında yeni dönemde görev yapacak olan Hesapları İnceleme Komisyonu Üyeleri de belirlendi. Yapılan seçim sonucunda Komisyona; Yusuf Zeki Kılışçı, Suat Karataş, Hikmet Afacan, Hakan Akan ve Zülfü Altıntaş seçildiler.

Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: