Elazığ UltrAslan Grubundan Iftar Yemeği

ultrAslan bağımsız taraftar oluşumunun Elazığ’daki teşkilatı tarafından iftar yemeği verildi. Elazığ’da özel bir restoranda gerçekleştirilen...

ultrAslan bağımsız taraftar oluşumunun Elazığ’daki teşkilatı tarafından iftar yemeği verildi. Elazığ’da özel bir restoranda gerçekleştirilen yemeğe, ultrAslan Elazığ, Fırat Üniversitesi ve Lise teşkilatları ile Galatasaray’a gönül vermiş birçok taraftar katıldı.

Düzenlenen iftar etkinliğinde değerlendirmelerde bulunan Elazığ İl Koordinatörü Mehmet Yılmaz Atila, ultrAslan’ın sadece bir taraftar oluşumundan ibaret olmadığını ifade ederek, “ultrAslan yalnızca bir taraftar oluşumu değil, aynı zamanda bir sivil toplum örgütüdür.” dedi.

Reklam
Reklam

ultrAslan’ın sadece tribünde var olan bir oluşum olmadığını ve gerektiğinde toplumun duyarlılık gösterdiği konularda kitlelerin sesini duyuran bir kurum olduğunu belirten Atila, Ramazan ayı gibi birlik ve beraberliğin arttığı, insanların yardımlaşma ve merhamet duygularının ön plana çıktığı önemli günlerde, bu birlik ve beraberlik anlayışının perçinlenmesi için çalıştıklarını ifade etti.

ultrAslan Fırat Üniversitesi Temsilcisi Malikhan Karadayı ise 2003 yılından bu yana, her Ramazan ayında bu organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Her yıl üyelerimiz ile bir araya gelip, Ramazan coşkusunu bir arada yaşıyoruz. Bu etkinlik dolayısı ile başta tüm yurttaşlarımız olmak üzere tüm İslâm aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: