Elazığ valiliğinden bayramlaşma

Elazığ Valisi Muammer Erol,Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programında Elazığ halkı ve kamu görevlileri ile bayramlaştı

Bayramlaşma programında Vali Muammer Erol, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Orhan Akbaş, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, vali yardımcıları ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşların bayram tebriklerini kabul ettiler.

Polisevindeki bayramlaşmanın ardından İl Jandarma Alay Komutanlığını ziyaret ederek personelin bayramlarını kutlayan Vali Erol ve beraberindeki heyet, buradan Polisevine geçerek Emniyet Müdürlüğü personeli ve aileleriyle bayramlaştı.

Reklam
Reklam

Gazi Huzurevi'ne geçerek huzurevinde kalan yaşlıların bayramlarını kutlayan Vali Erol ve beraberindeki heyet daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evlerini de ziyaret ederek, çocukların ve görevli personelin bayramını tebrik etti, çocuklara hediyeler verdi.

Sevgi Evlerinde bayram ziyareti hakkında bir değerlendirmede bulunan Vali Erol, bayramların sevgi ve kardeşlik adına önemli günler olduğunu söyledi. Kurban ibadetinin önemine de dikkat çeken Vali Erol, kurbanın insanlar için Allah’a adanmanın bir göstergesi olduğunu söyledi. Vali Erol, bütün Elazığlıların bayramlarını kutladığını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: