Elazığ Valiliği’nden Terörle Mücadele Açıklaması

Elazığ Valiliği ulusal bir gazetede yer alan ‘PKK’nın çekilmesiyle birlikte korucu üs bölgeleri boşalıyor’ haberine...

Elazığ Valiliği ulusal bir gazetede yer alan ‘PKK’nın çekilmesiyle birlikte korucu üs bölgeleri boşalıyor’ haberine yanıt vererek, terörle mücadelenin hiç bir şekilde aksatılmadan devam ettiğini açıkladı.

Elazığ Valiliği tarafından yapılan yazılı bir açıklama ile ulusal bir gazetede çıkan haber yalanlandı. Valilikten yapılan açıklamada, “9 Mayıs 2013 tarihli bir gazetede "Elazığ-Diyarbakır güzergahındaki korucu üs bölgeleri, PKK'lıların çekilmesi ile paralel olarak boşaltıldı" şeklinde yer alan haber kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Halkımızın huzur ve güvenliği için güvenlik güçlerimiz ve geçici köy korucularımız, sorumluluk bölgemizde dün olduğu gibi bugün de terörist ile mücadele faaliyetlerini aralıksız olarak, azim ve kararlılıkla sürdürmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: