Elazığ, Van turizm fuarında tanıtıldı

Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan stant ile 3. Van Turizm Fuarında tanıtıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜRSAB, TÜROFED ve Van Valiliğinin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Van Turizm Fuarı 13-16 Ekim tarihlerinde Van Altaylı Tesislerinde gerçekleştirildi.

Türkiye den 25 il ve İran’dan da bazı tur operatörlerinin katıldığı fuarın resmi açılışı 14 Ekim tarihinde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından yapıldı.

Elazığ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tahsin Öztürk’ün başkanlığında bir heyetle fuardaki yerini aldı.

Standları ziyaret eden bakan Ertuğrul Günay çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kendisine Elazığ’ın ürünlerinden ikram edildi.

Reklam
Reklam

15 Ekim günü ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde bir çalıştay yapıldı. Doğu Anadolu Bölgesinin Turizm sorunlarının konuşulduğu çalıştaya Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Levent Demirel’in yanı sıra TÜROFED ve Turizm il müdürleri katıldı.

Bu yıl 3.sü düzenlenen ve Doğu Anadolu Bölgesinde turizmin gelişmesini amaçlayan fuarda Elazığ, yerel ürünleri ve kültür şehri özelliğiyle ziyaretçilere tanıtıldı. Elazığ Öküzgözü üzümü, orcik, pestil, badem şekeri gibi ikramlar ve tanıtım malzemeleri ziyaretçilerden beğeni topladı.

Üç gün boyunca renkli görüntülere sahne olan 3. Van Turizm Fuarı 16 Ekim’de sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: