Elazığ'da 25 Bin Litre Kaçak Motorin Ele Geçirildi

Elazığ'da düzenlenen bir operasyonda toplam 25 bin litre kaçak motorin ele geçirildi. Elazığ Emniyet Müdürlüğü...

Elazığ'da düzenlenen bir operasyonda toplam 25 bin litre kaçak motorin ele geçirildi. Elazığ Emniyet Müdürlüğü Akpınar Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir petrol istasyonuna operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda akaryakıt istasyonunun, faturasız motorini tankerden istasyona boşaltırken tespit edildi.

Polisin yaptığı operasyonda petrol istasyonuna boşaltılan tankerde 20 bin litre faturalandırılamamış motorin ele geçirildi. Aynı tanker bu kez Elazığ'da faaliyet halinde ki bir başka inşaat şantiyesinin deposuna boşaltıldığı anlaşılan 5 bin litre olmak üzere toplam da 25 bin litre faturasız motorin, Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: