Elazığ'da asfalt çalışmaları

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yollarda asfalt serme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yollarda asfalt serme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl oldukça ağır geçen kış şartlarında bozulan yolların bakım ve onarımını yürüten belediye ekiplerinin çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirtti.

Doğukent Mahallesi Mustafa Temizer Caddesi ile Olgunlar Mahallesi Güzellik Sokak'ta asfalt serim, Cumhuriyet Mahallesi'nin ise muhtelif cadde ve sokaklarında bozulan yolların onarımının gerçekleştirildiğini bildiren Selmanoğlu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz asfalt serim çalışmalarına devam ediyorlar. Doğukent Mahallesi Mustafa Temizer Caddesi'nde çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz aynı zamanda şehrimizin 4 farklı mahallesinde ise kaldırım düzenleme işlemlerini yürütüyorlar. Değerli hemşehrilerimizin rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamak için elimizden gelen gayreti sarf etmekteyiz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: