Elazığ'da Cenaze Aracından Düşen 8 Kişiden 4'ü Yaralandı

Maden ilçesinde cenaze aracından düşen 8 kişiden 4'ü yaralandı.

Maden ilçesinde cenaze aracından düşen 8 kişiden 4'ü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, tedavi gördüğü Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde vefat eden Salime Uygun'un cenazesi, Maden ilçesine yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki Tokmak Mezarlığı'nda toprağa verildi. Uygun'un bazı yakınları ve komşuları, defin işleminin ardından Burak Baysal idaresindeki, Maden Belediyesi'ne ait 23 TC 471 plakalı cenaze aracına bindi.

Cenaze aracı olarak kullanılan pikabın yan kapağını tutan kanca, mezarlık yakınlarındaki eğimli yolda, taşınan kişilerin ağırlığına dayamayarak koptu. Bu sırada, arka kısımda taşınan kişilerden 8'i kapağın açılması sonucu pikaptan düştü.

Reklam
Reklam

Yaralanan Ercan Demirtaş, Senai İzgi, Ramazan Orhan ve Aydın Sezer, Maden Devlet Hastanesi'ndeki müdahalenin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sezer'in kafasından yaralandığı, diğer kişilerin ise iç kanama şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Cenaze aracından düşen diğer 4 kişinin ise kontrol amacıyla Maden Devlet Hastanesi'ne başvurduğu kaydedildi.

Yaralanan Ramazan Orhan'ın vefat eden Salime Uygun'un kardeşi, diğer kişilerin ise merhumenin yakınları ve komşuları olduğu öğrenildi.

Muhabir: Yılmaz Kırtay - İsmail Şen / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: