Elazığ'da "Değerler Eğitimi Projesi"

Elazığ Dr. Kadir Gökalp Anaokulu öğrencileri, kentte yürütülen "Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında "temizlik ve sağlık" konulu etkinlik düzenledi.

Elazığ Dr. Kadir Gökalp Anaokulu öğrencileri, kentte yürütülen "Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında "temizlik ve sağlık" konulu etkinlik düzenledi.

Etkinlik kapsamında öğrenciler, öğretmenleri ve velileriyle okul önünden sloganlar atarak Öğretmenevi'ne kadar yürüdü. "Çevremiz temiz olsun", "Temiz beyinler temiz gelecek ister" ve "Sağlıklı bir toplum için çevremizi temiz tutalım" yazılı dövizler taşıyan öğrenciler, burada şiirler okuyup şarkı söyledi.

Okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler, etkinlik kapsamında Öğretmenevi önünde vatandaşlara temizlik ve sağlığın önemini anlattı. Okul müdürü Gülsen Tekin, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Aziz Değerlerimiz Projesi" kapsamında Aralık ayının teması olan "temizlik ve sağlık" konusunda toplumda duyarlılık oluşturmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Temiz bireyler olabilmek için küçük yaştan itibaren eğitim alınması gerektiğini ifade eden Tekin, "Temizlik ve sağlık olgusunu öğrencilerimize aşılamak istiyoruz. Büyük bireylerin de bu yaştaki çocuklara örnek davranışlar sergilemeleri, temiz ve sağlıklı nesiller oluşturmamız açısından çok önemli. Düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğin çocuklarımızda ve büyüklerde bu duyarlılığın oluşmasına katkısı olacağına inanıyorum" dedi.

Muhabir: İsmail Şen / Ramazan Kaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz