Elazığ'da doğalgaz kesintisi !

BOTAŞ’ın Elazığ şehrini besleyen ana hattında meydana gelen problem ve bölgede yaşanacak olası gaz kesintisi yaşanabileceği bildirildi.

BOTAŞ’ın Elazığ şehrini besleyen ana hattında meydana gelen problem ve bölgede yaşanacak olası gaz kesintisi yaşanabileceği bildirildi.

Botaş yetkililerinden alınan bilgiye göre, problemin tespiti ve en kısa sürede çözülmesi için gerekli inceleme ve çalışmalara hızla başlanmış; Elazığ’daki doğal gaz kullanıcılarımızın bu durumdan etkilenmemeleri için mevcut şartlar dâhilindeki tüm imkânlar kullanılarak gerekli önlemler alınmıştır.

Gaz arzının sürdürülebilmesi için alınabilecek geçici önlemler tarafımızdan alınmaktadır. Buna rağmen, yaşanan problemin devam etmesi durumunda, bölgenin tümünde gaz kesintisi riski bulunmaktadır.

Reklam
Reklam

Elazığ Doğal Gaz’da yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “BOTAŞ hatlarında meydana gelen bu problem nedeniyle yaşanabilecek olası gaz arzı sıkıntısı ve BOTAŞ’ın problemin çözümü çalışmaları ile ilgili olarak abonelerimizi düzenli olarak bilgilendireceğiz” denildi.

Ajans23 / Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: