Elazığ’da Doğalgaz Kesintisi

Aksa Elazığ Doğalgaz dağıtım A.Ş. resmi web sitesinde yaptığı yazılı açıklamada Doğalgaz kullanıcılarını gaz kesintileri nedeniyle bilgilendirdi.

Aksa Elazığ Doğal Gaz’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Elazığ şehrini besleyen Diyarbakır Elazığ ana iletim hattında meydana gelen bir problem nedeniyle, bölgede gaz kesintisi yaşanması olasılığı bulunmaktadır.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, problemin tespiti ve en kısa sürede çözülmesi için gerekli inceleme ve çalışmalara hızla başlanmış; Elazığ’daki doğal gaz kullanıcılarımızın bu durumdan etkilenmemeleri için mevcut şartlar dâhilindeki tüm imkânlar kullanılarak gerekli önlemler alınmıştır.

Reklam
Reklam

Gaz arzının sürdürülebilmesi için alınabilecek geçici önlemler tarafımızdan alınmaktadır. Buna rağmen, yaşanan problemin devam etmesi durumunda, bölgenin tümünde gaz kesintisi riski bulunmaktadır.

Elazığ Doğal Gaz olarak, İletim hatlarında meydana gelen bu problem nedeniyle yaşanabilecek olası gaz arzı sıkıntısı ve problemin çözümü çalışmaları ile ilgili olarak abonelerimizi düzenli olarak bilgilendireceğiz.

Abonelerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ajans23/Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: