Elazığ’da duvar çöktü 2 çocuk öldü

Elazığ’ın Sürsürü Mahallesi taşçı sokakta bulunan iki katlı eve ait duvar çöktü, enkaz altında kalan 3 çocuktan 2 si öldü bir çocukta yaralandı.

Bu gün akşam saatlerinde meydana gelen olay Elazığ Merkez sürsürü mahallesi Taşçı sokakta cereyan etti.

Edinilen bilgilere göre Sürsürü Mahallesi Taşçı sokak no: 13 te bulunan iki katlı evin merdiven duvarı çöktü. O sırada sokakta oynayan kardeşler Ayşe Adsız (10), Elif Adsız (7) ve amca çocukları Nüsret Adsız (3) çöken duvarın enkazı altında kaldılar.

Çevrede yetişenler tarafından enkaz altında çıkartılan çocuklar olay yerine gelen ambulanslarla Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Ayşe Adsız (10) ve Nüsret Adsız(3) kurtarılamayarak hayatlarını kaybederken, enkaz altında kalan Elif Adsız(7) ise yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Polis olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: