Elazığ'da elektrik kesintisi

FEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, bazı mahalle ve ilçede yapılacak kısmi ve programlı elektrik kesintisi uygulanacağı duyuruldu.

FEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, bazı mahalle ve ilçede yapılacak tesis çalışmaları nedeniyle kısmi ve programlı elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Yapılacak Tesis çalımları nedeniyle belirtilen ilçede ve merkez mahallelerde ikamet eden vatandaşlar, önceden önlemlerini alması hususunda bilgilendirdi.

Kesintiden 20.11.2013 ile 27.11.2013 tarihlerinde 08:00-12:00 saatleri arasında Elazığ Merkeze bağlı; Kızılay Mh. Ziya Gökalp İlköğretim Okulu ve Civarı, Kızılay Merkez Camii ve Civarı, Nasuh Sk. İpek Sk. Ve 21.11.2013 tarihinde 09:00-13:00 saatleri arasında Karakoçan İlçesine Bağlı; Yücekonak Yenikaya, Kızılpınar, İnceler mz, Tatlıca mz, Çavuşyolu, Kavakdere, Karakoçanköy, Çatalyol Köyleri’nin etkileneceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: