Elazığ'da Feci Kaza 2 ölü 2 yaralı

Elazığ Güney Çevre yolunda meydana gelen kaza’da iki kişi öldü iki kişi yaralandı.

Elazığ Güney Çevre yolunda özel otomobil demir yüklü Tır’a arkadan çarptı meydana gelen kazada özel otomobilde bulunanlardan iki kişi öldü iki kişi yaralandı.

Sabah saat 06.30 sularında Malatya istikametinde Bingöl istikametine gitmekte olan Eyüp Ateş yönetimindeki 31 V 21 74 plakalı demir yüklü Tır Güney çevre yolu Özel harekât kavşağı yakınlarında arka sağ tekerinin patlaması sonucu yolun sağında durduğu sırada aynı istikametten gelmekte olan Murat Kaymaz yönetiminde ki 23 LU 074 plakalı özel otomobil arkadan çarptı.

Reklam
Reklam

Çarpmanın etkisi ile hurda yığınına dönen özel otomobilde bulunan Raşit Demir ile eşi Güllü Demir olay yerinde hayatını kaybettiler. Otomobil sürücüsü Murat Kaymaz ve yanında bulunan Hüseyin Bahçacı yaralandılar, yaralılar Elazığ eğitim ve Araştırma hastanesi ile Fırat üniversitesi hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Tır sürücüsü Eyüp Ateş, kaza anını anlatırken, “önüne geçmedim, indim arkaya geçerken bir ses geldi baktım otomobil karşıya uçtu. Aynı istikametten geliyorduk, onun geldiğini görmedim arkadan vurdu” dedi.

Çarpmanın etkisi ile özel otomobilin tavanı kasasının arkasında aslı olarak kaldı.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Tır sürücüsü gözaltına alınırken kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

Ajans23 / Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: