Elazığ'da Huzur Akademisi Projesi

Elazığ Valiliği himayesinde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (STO) destekleriyle, Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu tarafından...

Elazığ Valiliği himayesinde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (STO) destekleriyle, Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen, sosyal sorumluluk projesi “Huzur Akademisi” Kızılay Mahallesi'nde verilen eğitimle start aldı.

Kızılay Mahallesi Ziya Gökalp İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen programa Elazığ Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şekerdağ, İl Milli Eğitim Müdürü Reşat Çetin, Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nuran Tekocak, Elazığ TSO yönetim kurulu ve kadın girişimciler kurulu üyeleri, proje ortağı kurum temsilcileri ve çok sayıda mahalle sakini kadın katıldı. Projede birer konuşma yapan Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, İl Milli Eğitim Müdürü Reşat Çetin ve Elazığ TSO Başkanı Ali Şekerdağ, toplumların ayakta kalmasında kadınların önemli bir rol üstlendiği ve toplumsal huzur ve barışın aileden başladığına vurgu yaptı.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Proje Koordinatörü ve Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Serpil Bulut, proje hakkında kısa bir değerlendirme yaptı. Bulut, ülkemizde son yıllarda yaşanan çeşitli sosyal sorunların temelinde yok olmaya başlayan manevi değerlerin olduğunu işaret ederek, projenin aileden başlamak üzere bu sorunu ortadan kaldırmayı hedeflediğini söyledi.

Bulut’un konuşmasının ardından Araştırmacı Yazar Mevlüde Uçar, “Aile evden gidiyor”, İl Müftülük Vaizesi Seda Şen, “Geleneksel aile yapısı”, Toplum Destekli Polis Birimi görevlileri “Hırsızlık ve dolandırıcılık”, İl Sağlık Müdürlüğü uzmanları “Üreme sağlığı ve kendi kendine meme muayenesi” konularında sunumlar yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: