Elazığ’da Kaçak Sigara Ve Esrar Ele Geçirildi

Elazığ'da güvenlik kuvvetleri tarafından yapılan çalışmalarda 111 bin 170 paket gümrük kaçağı sigara ve 5...

Elazığ'da güvenlik kuvvetleri tarafından yapılan çalışmalarda 111 bin 170 paket gümrük kaçağı sigara ve 5 kilo 600 gram esrar ele geçirildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır-Elazığ karayolu Sivrice ilçesi Güney köyü mevkiinde yaptıkları uygulamada, bazı araçları durdurdu. Ekipler, yaptıkları aramalarda bir kamyonda 98 bin 500, bir minibüste ise 12 bin 670 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Toplam 111 bin 170 paket gümrük kaçağı sigaraya el konulduğu, iki kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Elazığ Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Asri Mezarlık Kavşağı'ndaki uygulama noktasında şehirlerarası bir yolcu otobüsünde yaptıkları aramalarda, yaşı küçük bir yolcuya ait valiz içerisinde 5 kilo 600 gram esrar maddesi ele geçirdi. Her iki olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: