Elazığ’da Kapalı Köy Yolları Açılıyor

Elazığ’da yoğun kar yağışı nedeniyle kapalı bulunan 362 köy yolunun açılması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Elazığ’da yoğun kar yağışı nedeniyle kapalı bulunan 362 köy yolunun açılması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Elazığ il özel idare ekipleri kapalı köy yollarını açmak için yoğun bir şekilde çalışıyorlar. İl özel idare genel sekreteri Nazif Bilginoğlu yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Bilginoğlu ekiplerinin aralıksız çalıştığını belirterek,” Sivrice ilçesine bağlı Alattin ve Çanakçı gurup köy yollarının açılması çalışmaları yapıyoruz. En büyük sıkıntımız kar ve tipi nedeniyle açtığımız yolların tekrar kapanmasıdır. Şu anda bize ulaşan rakamlara göre 360 aşan köy yolumuz kapalı durumda, ama çalışmalarımız il merkezinde ve ilçelerde devam ediyor bu sayısı aşağı indirmek için 65 iş makinesi ve 70 personelle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Elazığ’ın Sivrice ilçesine bağlı gurup köy yollarının açılması çalışmaları kapsamında Hazarbaba Kayak merkezi yoluda ulaşıma açıldı. Kayak merkezinde kar sıkıştırma çalışmaları yapılarak, merkezin sezona hazırlanması içinde yoğun bir faaliyet sürdürülmekte.

Ajans23 / A.AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: