Elazığ’da kentsel dönüşüm başladı

Elazığ’ın Olgunlar Mahallesine bağlı Sürgülü Sokakta kentsel dönüşümün ilk startı verildi.

Elazığ’ın Olgunlar Mahallesine bağlı Sürgülü Sokakta kentsel dönüşümün ilk startı verildi.

Elazığ Belediyesi’nin desteğiyle başlayan yıkım işlemi, İki ve dört katlı olmak üzere iki binanın yıkım işlemine Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Elazığ Vali’si Muammer Erol ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Doğu Anadolu da bir ilki sizlerin huzurunuzda gerçekleştiriyoruz dedi.

Ülkemizin “Değişim ve Dönüşüm” olarak farklı dönem yaşadığını belirten Selmanoğlu, sadece sağlık eğitim yollar ve bilişim alanında değil demokrasi ve insan hakları ile değil mutlu yaşam alanları üretmek ve insanların mekanların da mutlu yaşamaları anlamı da taşıyor.Hükümet ve Başbakanın bir çok alanda gelişmesi göstererek Van depremi ile yaşadığımız dramın ardında gerekirse seçim kaybederiz ama kentsel dönüşümü mutlaka hayata geçireceğiz bizlerde Elazığ’dan ses veriyor ve kentsel dönüşümü başlatmış oluyoruz dedi.

Reklam
Reklam

Elazığ Valisi Muammer Erol ise Kentsel dönüşüm hepimizin bildiği olayın Elazığ’da ilk adımı ile birlikteyiz bu başlangıçla Elazığ’da bunun arkasından gelecekler müjdedir. Elazığ da kentsel dönüşüme tabi olacak çok alan var bu alanların yenilenmesi ile adımların atılması Belediyenin sorumluluk adına kentsel dönüşüme tabi mülkiyet sahiplerinin Belediye ile irtibata geçmesini bekliyoruz. Kentsel dönüşümün başlaması belediyenin işlemleri ile başlayacak ve vatandaşların hamlesi ile olması gerekiyor dedi.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz