Elazığ'da Öğrenci Yurdunda Kavga: 5 Yaralı

Elazığ'da karşıt görüşlü iki grup arasında yurtta çıkan kavgada, 5 üniversite öğrencisi yaralandı.

Elazığ'da karşıt görüşlü iki grup arasında yurtta çıkan kavgada, 5 üniversite öğrencisi yaralandı.

Fırat Üniversitesi yerleşkesi yanındaki Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'nda, karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında kavga çıktı.

Kavgada, 5 öğrenci yaralandı. Yaralanan öğrenciler, Fırat Üniversitesi Hastanesi ve Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hastaneye kaldırılan 5 öğrenciden birinin, kavga sırasında yurdun 2. katındaki pencereden atlarken ayak bileğini kırdığı bildirildi. Pencereden atlayan başka bir öğrenci ile diğer 3 öğrencide de darp izleri olduğu kaydedildi.

Reklam
Reklam

Çok sayıda polis, yurtta güvenlik önlemi aldı. Kavgayla ilgili 7 öğrencinin gözaltına alındığı bildirildi. Karşıt görüşlü öğrenciler arasında, daha önceden gerginlik olduğu belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: