Elazığ'da "Oyuncak Kampanyası" başladı

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi'nin Gençlik Örgütü tarafından "Oyuncak Kampanyası" başlatıldı.

Maddi imkanı olmayan çocuklara oyuncak sağlamak amacıyla başlanan ‘Oyuncak Kampanyası’ bugün Neşeli Ayaklar Anaokulu öğrencilerinin de oyuncak yardımıyla gerçekleşti.

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin Gençlik Örgütü tarafından Değerler Eğitimi kapsamında Sosyal Sorumluluk Projesi olarak başlatılan ‘Oyuncak Kampanyası’ Maddi imkanı olmayan çocuklara oyuncak sağlamak amacıyla oyuncaklar oyuncağı olmayan çocuklara verilecek.

Gördüğü en güzel projelerden biri olduğunu belirten İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Turan Yılmaz, çok küçük yaşlarda bu kardeşlik projesini başlatmak ülkemizin ihtiyacı olan bir konu olduğunu ve bu kardeşlik sürecinin büyüklerimize de yansıyıp örnek olmasını söyledi.

Reklam
Reklam

Hazar Strateji Araştırma Merkezi Başkanı Yar.Doç.Dr Bilal Çoban,Neşeli Ayaklar Anaokulu öğrencilerinin de oyuncak toplayarak kampanyaya destek olduklarını ifade etti.

Öğrencilerin oyuncaklarını paylaşırken zorlandıklarını belirten Hazar Strateji Araştırma Merkezi Başkanı Yar.Doç.Dr Bilal Çoban, “Maddi imkanı olmayan çocuklarımıza oyuncak sağlamak amacıyla Oyuncaklar temizlenip,paketlenerek oyuncağı olmayan çocuklarımıza götürüp verecez.Umarız ki silahlar bırakılıp ,oyuncaklar alınır”dedi.

Neşeli Ayaklar Ana Okulu Kurucusu Gülşen Aydın ise başlatılan kardeşlik projesinin yarının yetişkinleri olan çocuklarımızın minicik yüreklerinde büyük yatırımlara dönüştüreceklerini ifade ederek oyuncak yardımında bulunan velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: