Elazığ'da "Teşvik, Destek Ve Hibeler Paneli" Düzenlenecek

Elazığ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından "Teşvik, Destek ve Hibeler" konulu panel düzenlenecek.

Elazığ Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından "Teşvik, Destek ve Hibeler" konulu panel düzenlenecek.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Murat Karagüzel, yaptığı yazılı açıklamada, panelde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, KOSGEB ve TÜBİTAK tarafından verilen teşvik, destek ve hibelerin anlatılacağını bildirdi.

Karagüzel, amaçlarının ildeki akademisyenlerin, üniversite öğrencilerinin, sanayicilerin, özel şirketlerin, kamu kurum ve kuruluşlarının hibe ve destek programlarından etkin bir şekilde faydalanmaları sağlamak olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Panelin 28 Aralık saat 14.00'de Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenleneceği aktaran Karagüzel, FÜ'den Prof. Dr. Nuri Orhan, Prof. Dr. Erhan Akın, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan Adnan Selçuk Erginöz, Türk Patent Enstitüsü'nden Hakan Bayram ve KOSGEB İl Müdürü Ömer Erdoğan'ın konuşmacı olarak katılacağını belirtti.

Muhabir: İsmail Şen / Emrah Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz