Elazığ'da TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Adına Hatıra Ormanı

Elazığ-da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu adına hatıra ormanı oluşturuldu.

Elazığ-da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu adına hatıra ormanı oluşturuldu.

Elazığ Ticaret Borsası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Karakoçan'a 16 derslikli İmam-Hatip Lisesi ve 200 kişilik öğrenci yurdu inşa edecek TOBB'a teşekkür için Hisarcıklıoğlu adına Elazığ Hayvan Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi'nde hatıra ormanı oluşturuldu.

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, törende yaptığı konuşmada, 1001 fidan dikeceklerini, bunun anlamının da "Biriniz 1001 olsun" dileği olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Hisarcıklıoğlu'nun Türkiye'de ve uluslararası arenada çok büyük başarılara imza attığını kaydeden Dumandağ, onun ismini yaşatmak için orman oluşturduklarını aktardı.

Fidan dikim törenine Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, Karakoçan Belediye Başkanı Nurettin Arslan, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Süleyman Şeker ile çok sayıda davetli katıldı.

Muhabir: Ramazan Kaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: