Elazığ'da Uyuşturucu Operasyonu

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada 160 kg Uyuşturucu madde yakalandığı bildirildi

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; Elazığ Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince alınan istihbarat üzerine ilimiz Gülüşkür köprüsü ve çevresinde gerekli güvenlik önlemleri alınmak suretiyle 19 LL 967 ve 66 KP 185 plaka sayılı araçlar suç ve suç unsurları ile birlikte yakalanması amacıyla yapılan fiziki takipler sonucu durdurulmuş, her iki araçta yapılan usulüne uygun aramalarda 159 kg kubar esrar maddesi ve 82 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Reklam
Reklam

Ele geçirilen esrar maddelerine el konulmuş, yakalanan N.A., E.A., M.D., E.Y. isimli şüpheliler sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Elazığ E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam etmektedir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: