Elazığ'dan Kısa Kısa

Memur-Sen 1. Etap TOKİ konutlarının iskan raporları sahiplerine verildi.

Memur-Sen 1. Etap TOKİ konutlarının iskan raporları sahiplerine verildi.

Elazığ Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, inşaatı tamamlanan 834 adet Memur-Sen 1. Etap TOKİ konutlarının iskan raporları Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Ergen'e teslim edildi.

Selmanoğlu, Ergen'in kış öncesi konut sahiplerinin evlerine taşınabilmeleri yönündeki talepleri üzerine Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne talimat vermek suretiyle çalışmalarını hızlandırarak iskan raporlarını hazırladıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Ergen ise, taleplerinin dikkate alınmasından dolayı Selmanoğlu'na teşekkür etti.

İskan raporlarının çıkarılması ile konut sahiplerine anahtar teslimi yapılabilecek.

-Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Arapgir YİBO'da konser düzenledi

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu tarafından Malatya'nın Arapgir İlçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda konser düzenlendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, koro sanatçıları tarafından Klasik Türk Müziği ve kullanılan enstrümanların tanıtımının da yapıldığı konserde, sanatçılar öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Koro Müdürü Ahmet Bulut, 2012-2013 yılı içerisinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen fuaye, periyodik, özel, solist konserleri ve eğitim konserlerine devam edeceklerini belirterek, okul konserleri ile öğrencilere Türk Sanat Müziği'ni tanıtmayı ve sevdirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: