Elazığ'dan Kısa Kısa

Siyaset Dergisi tarafından düzenlenen, "19. Kuruluş Yıl Dönümü ve Siyaset'in Ödülleri Töreni"nde Elazığ Ak Parti Milletvekili Şuay Alpay'a "Yılın Milletvekili"

Siyaset Dergisi tarafından düzenlenen, "19. Kuruluş Yıl Dönümü ve Siyaset'in Ödülleri Töreni"nde Elazığ Ak Parti Milletvekili Şuay Alpay'a "Yılın Milletvekili" ödülü verildi.

Siyaset Dergisi okuyucularının oylarıyla belirlenen siyasetçi, yönetici ve sanatçılara, ödül verildi. AK Parti Elazığ Milletvekili Alpay da gecede "Yılın milletvekili" ödülünü aldı.

-Fırat Üniversitesi Hastanesi futbol turnuvası başladı-

Fırat Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Hastane Başhekimliği tarafından organize edilen halı saha futbol turnuvasında 12 takımın mücadele edeceği bilgisi verildi.

Reklam
Reklam

Turnuva hakkında değerlendirme yapan Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Hanefi Yıldırım, hastane personelinin motivasyonunu üst düzeyde tutmak amacıyla bu tarz organizasyonlar düzenlediklerini belirtti. Yıldırım, turnuvada hastanede çalışan akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin oluşturdukları takımların mücadele edeceğini ve 18 Haziran'da yapılacak final müsabakasıyla sona ereceğini bildirdi.

Muhabir: Bestami Bodruk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: