Elazığlı Hakim Ve Savcılar Harput'ta Buluştu

Elazığlı olup Elazığ dışında görev yapan hakim ve savcılar, Harput'ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Elazığ’lı olup da ülkenin çeşitli yerlerinde görev yapan Hakim ve Savcılar ile Adalet Bakanlığı ve HSYK’nın önemli isimleri yargının adli tatilde olmasını değerlendirerek bir buluşma toplantısı düzenledi.

Bu yıl ilki düzenlenen toplantıda Hakim ve Savcılar hem tanışma fırsatı buldu hem de önümüzdeki süreçte yapılacak olan buluşmalar öncesi bilgi alış verişinde bulundular.

Harput Zertaşlar tesislerinde düzenlenen dayanışma toplantısında bir araya gelen Elazığlı Hakim ve Savcılar toplantının önümüzdeki yıllarda da yapılarak geleneksel hale getirilmesini planladıklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

Gündeme ilişkin konuların da konuşulduğu toplantıya Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’ndan da katılım oldu.

Elazığ dışında görev yapan hakim ve savcılar bu toplantıda bir araya gelerek hasret giderme fırsatı da buldular.

Kahvaltı sonrasında konuşan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömür Topaç, bu tür toplantıları tekrarlamayı amaçladıklarını belirterek, bu toplantının kendileri için oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Topaç'ın ardından sözü alan Hakim ve Savcılar Yüksek Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulkadir Güngören ise toplantının dayanışma için çok önemli olduğunun altını çizdi.

Ajans23/Buşra KESKİN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: