Elazığlı Kadın Aday Adayından Miting Gibi Başvuru

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı ve Fırat Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık,

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı ve Fırat Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, eşi işadamı Sezai Açık ile birlikte Ak Parti İl Başkanlığı'na giderek genel seçimler için aday adaylığı müracaatını yaptı. Salonu dolduran kadınların büyük desteğini alan Prof. Dr. Açık’ı destekleyen sevenleri salona sığmayınca il binası önü miting alanına döndü.
Prof. Dr. Yasemin Açık, aday adaylık başvurusunun ardından yaptığı konuşmada, 24 yıldır halk sağlığına hizmet ettiğini belirterek, bir iş kadını olarak da istihdam alanında da önemli projeleri bulunduğunu söyledi. Elazığ ve bölgenin öne çıkan sektörleri, yatırım yapılması gereken alanlar, avantajlı ve dezavantajlı olabilecek riskleri çok iyi bildiğini anlatan Açık, "Tüm bu anlattıklarımı Elazığ'da yapabilir burayı bir cazibe merkezi haline getirilebilir, gençlerimize istihdam alanları yaratılabiliriz. Kadınlarımız için ise toplumun her alanında daha etkin bir şekilde görülür olmaları için projeler gerçekleştirilebiliriz. Elazığımız'ı 2023 hedeflerine taşımak için ülkemizin, dünyadaki etkinliğinin devamını sağlamak ve yeni Türkiye hedefine ulaşabilmek için partimizde bir nefer olarak hizmet etmek için düşüncelerim ile 2015 Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Elazığ'dan Ak Parti aday adayı oluyorum. Allah'ın izni, siz değerli hemşerilerimin katkı ve duaları ile ülkemize ve şehrimize yönelik çok güzel hizmetler yapacağımıza, Elazığımız için bir kalkınma hamlesi başlatacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.
Açık, konuşmasından sonra salonda kadınlar arasında bulunan annesi Zekiye Yalçın’ın yanına giderek elini öptü. Salonu dolduran kadınlara AK Parti İl Başkanı Nusret Çoban, karanfil dağıtırken, il binası önününde, toplanan kadınlar, sloganlarıyla Açık'ın aday adaylığı başvurusunu miting havasına çevirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: