Elazığspor 86 – Mgspor 80

Türkiye Basketbol 3. Ligi A grubunda mücadele eden Elazığspor, grubundaki 9. maçında bugün kendi evinde Mgspor’u ağırladı.

Bordo-Beyazlılar oldukça çekişmeli geçen ve heyecana sahne olan karşılaşmayı 86-80 kazanarak sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Saat 14:00’te Elazığ Ahmet Aytar Spor salonunda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında etkili bir oyun sergileyen Elazığspor, zaman zaman geriye düşse’de soyunma odasına 48-46 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise müthiş bir çekişme vardı.

Özellikle 3. Periyotta her iki takım arka arkaya bulduğu sayılarla karşılaşmayı dengede götürürken, 4. Periyotta Elazığspor hücumda etkili bir oyun sergiledi ve salondan 86-80 galip ayrılmayı başardı.

Reklam
Reklam

Bu sonucun ardından bir maç eksik Elazığspor puanını 12’ye yükseltirken, Mgspor 15 puana ulaştı.

Elazığspor, Perşembe günü erteleme maçında deplasmanda Yeşilyurtspor’a konuk olacak. Bordo-Beyazlılar ayrıca son hafta maçında Cumartesi günü deplasmanda Büyükçekmece Basketbol takımıyla karşılaşacak.

Ajans23 / Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: