Elazığspor Atağa Geçiyor…

Hurşut Meriç ve Diomansy Kamara, kötü günlerin ardından dirilişe geçmeyi planlayan Gakgoşların kıskacında..

Hurşut Meriç ve Diomansy Kamara, kötü günlerin ardından dirilişe geçmeyi planlayan Gakgoşların kıskacında..

Spor Toto Süper Ligde son sıraya demir atan Elazığspor'da devre arası transfer hareketleri tüm hızıyla sürüyor.

Edindiğimiz bilgilere göre; daha önce Güney Afrikalı Katlego Mphela'yı gündemine alan ancak yurtdışı oyuncu izleme sorumlusunun görevden alınmasıyla yurtiçinde arayışlara başlayan transfer komitesi Süper Ligden önemli isimleri kadrosuna dahil etmek için kolları sıvadı. Bu kapsamda Çaykur Rizesporlu Hurşut Meriç ve Eskişehirsporlu Diomansy Kamara ile temasa geçmek için hazırlanan yönetim bu iki oyuncuya ocak ayında Bordo-Beyaz formayı giydirmek istiyor.

Reklam
Reklam

Çaykur Rizespor'da kadro dışı kalan Hurşut Meriç'in büyük ihtimal takıma katılacağı öğrenilirken; forvet arayışı içinde Diomansy Kamara ismini veren Okan Buruk bu transferde temaslarda bulunacak.

Ajans23/Arzu Akın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: