Elazığspor, Bülent Uygun ile 1.5 yıllığına anlaştı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Elazığspor, Hüsnü Özkara’nın görevini son verilmesinin ardından teknik direktörlük için...

Bank Asya 1. Lig takımlarından Elazığspor, Hüsnü Özkara’nın görevini son verilmesinin ardından teknik direktörlük için Bülent Uygun ile 1.5 yıllığına anlaştı. Son 3 haftada sadece 1 puan alınmasıyla Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile yollarını ayıran bordo-beyazlılar, daha önce Sivasspor, Bucaspor ve Eskişehirspor’u çalıştıran Bülent Uygun ile prensipte el sıkıştı.

Özkara’nın ayrılmasının ardından İstanbul’da Bülent Uygun ile iki kez görüşen Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Nazmi Yıldız, tecrübeli teknik adam ile prensipte anlaştıklarını, sözleşmedeki küçük detayları halletmeye çalıştıklarını bildirdi. Teknik Direktör Bülent Uygun, Elazığspor ile 1,5 yıllığına anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Reklam
Reklam

Bülent Uygun da, ''Süper Lig'e yakışan ve hedefleri olan bir takıma gitmekten mutluyum” diye konuştu. Bülent Uygun'un bugün Elazığ’a gelmesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: