Elazığspor bunu hep yapıyor...

TFF 1. Lig'de lider Elazığspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı tek golle mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

TFF 1. Lig'de 30. haftanın en zorlu maçında lider Elazığspor, üçüncü sıradaki Kasımpaşa ile karşılaştı. İstanbul'da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf tek golle konuk ekip Elazığspor oldu.

Elazığspor'a Kasımpaşa karşısında galibiyeti getiren golü 86. dakikada Köksal Yedek kaydetti.

İlk yarısı golsüz biten maçta Kasımpaşa ve Elazığspor mutlak puan alabilmek için son ana kadar elinden gelen mücadeleyi sergiledi. Karşılaşmanın sonlarına doğru iki takımın sahadan beraberlikle ayrılacağı düşüncesi ağır basmaya başarlarken; sahneye çıkan Köksal Yedek skoru değiştiren isim oldu. Maçın 86. dakikasında ağları sarsan Köksal, bu golle Elazığspor'a zorlu deplasmanda golü getiren isim oldu.

Reklam
Reklam

Elazığspor deplasmanda aldığı bu galibiyetle puanını 57'ye yükseltirken; Kasımpaşa 52 puanda kaldı.

TFF 1. Lig'de bir sonraki hafta Kasımpaşa, Sakaryaspor deplasmanına konuk olacak. Elazığspor ise Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacak.

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Nihat Mızrak, Serhan Malkoç

Kasımpaşa: Tolga, Abdulhamit (Dk. 78 Erdi), Barış, Luiz Henrique, Sancak, Ali Bilgin, Murat (Dk. 46 Dimitrov), Sarmov, Gökhan Güleç, Hüseyin Kala, Azar Karadaş (Dk. 63 Şahin)

Elazığspor: Ahmet Şahin, Alaattin (Dk. 62 Alper), Sinan (Dk. 79 Önder), Ahmet Görkem, Göksu, Murat Selvi (Dk. 8 Caner), Köksal, Murat Kayalı, Rıdvan Şimşek, Erdal, Yusuf

Gol: Dk. 86 Köksal (Elazığspor)

Sarı kartlar: Dk. 32 Sancak, Dk. 37 Azar Karadaş (Kasımpaşa), Dk. 36 Caner, Dk. 40 Rıdvan Şimşek, Dk. 90+1 Ahmet Görkem (Elazığspor)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: