Elazığspor devre arası hazırlıkları sürüyor

Elazığspor, PTT 1. Lig’de sezonunun ikinci yarısı öncesi Devre arası hazırlıklarını Antalya-Belekte sürdürüyor.

Elazığspor, PTT 1. Lig’de sezonunun ikinci yarısı öncesi Devre arası hazırlıklarını Antalya-Belekte sürdürüyor.

Bordo-beyazlılar hazırlıkların bugün ki etabında çift antrenman gerçekleştirdi.

PTT 1. Lig’de sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyen Elazığspor devre arası hazırlıklarını sürdürüyor.

Bordo-Beyazlılar Antalya-Belek’te gerçekleştirdiği devre arası hazırlık kampı çalışmaları kapsamında günü çift antrenman yaparak tamamladı.

Sabah 10.00’da yapılan günün ilk antrenmanı kötü hava koşulları nedeni ile Fitness Salonu’nda gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Günün ikinci antrenmanı ise akşam 16.30’da gerçekleştirildi. Konaklama yapılan otele ait antrenman sahasında yapılması planlanan bu antrenmanda yine hava muhalefeti nedeni ile salonda yapıldı. Bordo-beyazlılar yaşanan bu olumsuzluklar nedeni ile taktik ağırlıklı antrenman yerine Core-training çalışması yapmak zorunda kaldı.

Teknik Direktör Ümit Özat ve yardımcıları yönetiminde yapılan her iki antrenmana tedavisi süren Mehmet Çakır dışında diğer tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Elazığspor’da hazırlık kampı doğrultusunda Çarşamba günü çift antrenman yapılacak…

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: