Elazığspor “İN” Sanica “OUT”

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Elazığspor Sanica Boru ile isim hakkı konusunda anlaşamayınca Elazığspor olarak yoluna devam etmeye karar verdi.

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Elazığspor aylardır konuşulan isim hakkı konusunda Sanica Boru firması ile devam eden görüşmeler sonucundan bir netice çıkmayınca Başkan Selçuk Öztürk bir kez daha görüşeceğini açıklamıştı. Yapılan görüşmeler sonucunda Sanica Boru cephesinde bir değişiklik olmayınca Elazığspor kulübünden bir açıklama geldi.

Elazığspor kulübünden yapılan yazılı açıklamada geçtiğimiz sezon “Sanica Boru Elazığspor” olarak bilinen ismi 2013-2014 sezonu için isim sponsoru “Sanica” firmasıyla olan isim hakkıyla ilgili sponsorluk sözleşmesi sona erdiğinden dolayı bundan böyle kulübümüzün ismi “ELAZIĞSPOR”dur.

Reklam
Reklam

Kulübümüzün isminin geçtiği tüm yazışmalarda ve haberlerde “ELAZIĞSPOR” olarak anılması ve bu hususta gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususu, isim, sınai ve fikri haklar gereğince önemle rica olunur” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: