Elazığspor kombineleri taksitle satışa sunuldu

Elazığspor 2013-2014 sezonunda oynanacak maçları için kombine biletlerini taksitli olarak satışa sunuldu.

Süper Toto takımlarından Elazığspor kulüp ikinci başkanı Korkut Şerifoğulları, ve yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile iftar açtı. Şerifoğlulları iftar sonrası yaptığı açıklamada, 2013-2014 futbol sezonunda takımıyla ilgili bilgi verdi. Korkut Şerifoğulları taraftarlardan kombine bilet alımlarında takımlarını desteklemelerini isteyerek, kombine biletlerde taksitli satış yaptıklarını ifade etti.

Şerifoğulları kombine biletlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada,” Elazığspor kombine biletleri Kale arkası 200 TL, maraton tribün 400 TL, kapalı A ve B 700 TL, VIP tribün 1200 TL, protokolde bize ayrılan kısım da 3 bin TL’dir. Maraton tribününde özellikle C ve D bloğunda olan yeri tamamen kombine satışına ayırdık. Diğer taraflarda bilet satışımız gerçekleşecek. Sezon içerisinde C ve D bloğunda kesinlikle sezon içerisinde maç bileti satılmayacaktır. Burası tamamıyla kombine biletlerine ayrılmıştır. Ayrıca kapalı tribün için A ve B kısmının tamamı kombine biletler için hizmet verecektir. Kombine biletlerinin daha cazip hale gelmesi için kombine biletlere taksit imkânı da sunduk. Bankalarla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 7 ve 8 taksitle kombine biletleri satılacaktır. Ayrıca kombine bilet alan taraftarlarımıza taraftar kartı vereceğiz, bu kartla da anlaştığımız bazı iş yerlerinden yüzde 15 ile 20 arasında indirim sağlanacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Şerifoğulları, açıklamada, takımın 16 Temmuz'da başlayan ikinci etap çalışmalarının sürdüğünü belirterek, hazırlıkların 4 Ağustos'ta tamamlanacağını belirterek,” futbolcuların ülkeye döndükten sonra 2 gün izin kullanacağını ve 9-10 Ağustos'ta yapılacak Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası (TSYD) için Ankara'da toplanacaklar. Kupa maçlarının ardından takımımız 13 Ağustos'ta Spor Toto Süper Lig'deki ilk karşılamamız olan Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları için 13 Ağustos'ta İzmir'de toplanacak. Karşılaşmanın ardından takımımız kentte dönecek" dedi.

SANİCA BORU'NUN İSİM HAKKI SÜRESİ DOLDU

Geçtiğimiz yıl Elazığspor’un isim hakkını bir yıllığına alan Sanica Boru’nun süresinin dolduğunu ifade eden Şerifoğulları, takımın isim hakkının boşta olduğunu ve bu konuda görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Şerifoğulları Sanika Boru yönetimi ne’de kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Teofanis Gekas’ın durumu konusundaki soruya sorusu üzerine ise Şerifoğulları, "Geçen seneki takımımızı çok ciddi anlamda bozmadık. Bunun haricinde hem takımı gençleştirmek adına hem de Süper Lig'e hazır genç futbolcuları getirdik. Kamp aşamasında bunları takip ettiğimizde güzel performans gösterdiklerini gördük. Biraz eksiklerimiz var bunlarla ilgili çalışmalarımız halen devam ediyor. Nokta transferlerimizi yapmak için çabaladığımızı biliyorsunuz. Bunu da en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Teofanis Gekas’ın kendilerine bir fiyat sunduğunu ve Elazığspor da ödeyebileceği rakamı söyledi. Onun harici bir görüşme olmadığını ve Gekas bizim verdiğimiz rakamı kabul ederse tekrar görüşürüz” dedi.

Reklam
Reklam

Ajans23/ Arzu AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz