Elazığspor Prensipte Nurullah Sağlam ile anlaştı

SB Elazığspor´da devam eden teknik direktörlük arayışları kapsamında Nurullah Sağlam ile prensip anlaşmaya vardığı öğrenildi

SB Elazığspor'da Yılmaz Vural'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Nurullah Sağlam ile prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.

Bir haftadır teknik direktör arayışlarında olan SB Elazığspor yönetimi, Osman Özköylü'den olur alamayınca, Nurullah Sağlam’ı liste başına almıştı.

Edinilen bilgilere göre Bugün Nurullah Sağlam ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı olarak anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Başkent’te bir araya gelen Nurullah Sağlam ile SB Elazığspor yönetimi, Sağlam ile prensip anlaştığı, sadece birkaç pürüzün olduğunu bu pürüzlerin giderilmesi halinde resmi imzaların atılacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Nurullah Sağlam Kimdir ?

1966 Gaziantep doğumlu olan Nurullah Sağlam, Gaziantepspor, Karşıyaka, Denizlispor, Konyaspor ve son olarak son 3 sezondur Mersin İdman Yurdu takımlarında görev yaptı.

Bu sezonun ikinci yarısında Mersin İdman Yurdu ile yollarını ayıran Tecrübeli hoca, 1991-1992 sezonunda 1 yıl süreyle Elazığspor'da futbolcu olarak görev yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz