Elazığspor Yönetimi, Kombine Bilet Fiyatlarını Belirledi

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Elazığspor'da, 2012-2013 futbol sezonu kombine bilet fiyatları belirlendi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Elazığspor'da, 2012-2013 futbol sezonu kombine bilet fiyatları belirlendi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, taraftarların maraton tribününden 750, kapalı tribünden bin 500, VIP tribünden 2 bin 500 ve şeref tribününden 4 bin lira bedelle kombine bilet satın alabileceği duyuruldu.

Açıklamada, kombine biletlerin, Elazığspor Kulübü ve Elazığspor Shop ile kulübün anlaşmalı olduğu TicketTurk'ten 20 Temmuz'dan itibaren satın alınabileceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Bu arada, Elazığ ekibinin yeni sezon hazırlık kamp programı da belli oldu. Bolu Kartepe'de 2-12 Temmuz tarihleri arasında kamp yapacak olan Elazığ ekibi, 1. etap kampın ardından Azerbaycan'a gidecek. Azerbaycan'da 15 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında yapılacak 2. etap kampın ardından yurda dönecek olan Elazığspor, 6 Ağustos'ta yeniden toplanarak Elazığ'da çalışmalarını sürdürecek.

Muhabir: Emrah Gökmen / Önder Felek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: