Elazığspor'da Sakatlıklar Korkutuyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'da şanssızlıklar devam ediyor. Ahmet Görkem Görk'ün sezonu kapatmasının...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Elazığspor'da şanssızlıklar devam ediyor. Ahmet Görkem Görk'ün sezonu kapatmasının ardından, bu kez de Caner Bulut'un sezonu kapatma tehlikesiyle karşı karşıya.

Elazığspor'da, başarılı savunma oyuncusu Ahmet Görkem Görk'ün sezonu kapatmasının ardından, bu kez de savunmadan bir başka isim Caner Bulut için beliren tehlikenin şoku yaşanıyor. Kayseri Erciyesspor Maçı sonrası sağ ayağında ağrıları olan ve MR'ı çekilen başarılı futbolcunun; "tibia" da zorlanma tanısıyla Medical Park Hastanesi'nde tedavi gördüğü bildirildi. Elazığspor'un sol kanat oyuncusu Caner'e, ilk etapta ilaç tedavisi uygulanacağı, olumlu sonuç alınamadığı taktirde genç futbolcunun ameliyat edileceği öğrenildi. Caner Bulut'un, Bank Asya 1. Lig'in 32. Haftası'nda oynanacak Tavşanlı Linyitspor maçında forma giyemeyecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: