Elazığspor'dan Yerel Televizyona Ambargo

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın mutat olarak düzenlediği haftalık basın toplantısını takip etmek...

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural’ın mutat olarak düzenlediği haftalık basın toplantısını takip etmek için tesislere giden bir yerel televizyonu elemanları tesislere alınmadı.

Elazığ‘da yerel yayın yapan Kanal 23 muhabir ve kameramanları 'Elazığspor Yönetiminin haksız eleştirildiği ve Sanica Boru Elazığspor yöneticilerine mikrofon uzatılmadığı' gerekçesiyle tesislere alınmadı. Bu olumsuz tutuma karşılık bir açıklama yapan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Köse, uygulamayı kapıların Elazığspor seyircisinin haber alma özgürlüğüne kapatılması olarak niteledi. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti olarak bu tutumu protesto ettiklerini de dile getiren Başkan Erkan Köse, basın özgürlüğünün ve haber alma hakkının hiç kimse tarafından engellenemeyeceğini bir kez daha kamuoyuyla paylaşmak istediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti olarak bu tutumu protesto ettiklerini de dile getiren Başkan Erkan Köse, basın özgürlüğünün ve haber alma hakkının hiç kimse tarafından engellenemeyeceğini bir kez daha kamuoyuyla paylaşmak istediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: